Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Care dintre voi a intrat in depresie dupa nastere ?

Raspuns mamica: "Cred ca toate dintre mamici am intrat in depresie dupa nastere. Este ceva absolut normal aceasta depresie postnatala. Trebuie, daca iti permiti sa apelezi la psiholog, sau cum am facut eu mi-am propus psihic sa scap de ea, am mai vorbit cu sotul, i-am spus sotului tot ce ma deranjeaza..."

Raspuns mamica: "Toate mamicile dupa nastere au o perioada in care sunt sensibile, o perioada de acomodare, de similare a trasformarilor produse in viata lor. Cred ca toate trece print-o mica depresie postnatala. La mine a tinut cam 8 luni zic eu cand deja ai mei ziceau ca nu ma mai recunosc. Este absolut normal.... este un fel de etapa ce tine de acest eveniment numit nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.