Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De ce unii parinti prefera sa le dea copiilor iphone, tableta in loc sa le dea o jucarie specifica varstei lor??

Raspuns mamica: "Pentru ca, copilaria nu mai e ce a fost... si pentru ca, copiii prefera aceste lucruri noi in defavoarea jucariilor. Daca uniii au si altiii nu copiii sufera si li se pare ca parintii nu le ofera destul. Stiu ca multi parinti se sacrifica financiar pentru a nu suferi copiii lor dupa astfel de ghetgeturi. Daca le oferim o jucarie nu o sa-i intereseze in mod sigur."

Raspuns mamica: "Am observat acest lucru pana si la gradinita fetitei mele. Copii de 5 anisori vin cu telefoane mobile la gradinita... pentru ce ar avea nevoie de asa ceva? Sa nu mai zis de colegii de clasa ai baietelului meu care vin cu tablete si iphone la scoala. Nu e mai sanatos sa iasa in pauza sa se joaca cu colegii, sa deseneze ceva sau sa citeasca dintr-o carte?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.