Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati fost vre-o data intr-o calatorie de cumparaturi?

Raspuns mamica: "Nu, dar avem de gand mai in vara sa mergem pana in Ungaria. Vreau sa-mi cumpar de acolo tot ce tine de vase de bucatarie. Am cumparat de la o doamna care sta in Bihor si pleaca mereu in Ungaria dupa marfa. Au produse marci austriece de calitate exceptionala!"

Raspuns mamica: "Nu, si nici nu inteleg exact la ce te referi. La noi in Romania exista asa ceva. Doar ca sa mergi undeva sa-ti cumperi ceva? Sau pur si simplu o vacanta destinata shopingului? Daca este asa sincer as vrea sa incerc; cred ca este si placut si interesant."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.