Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce spuneti de mancarea incalzita la aburi ?

Raspuns mamica: "Mancarea incalzita la aburi este cea mai buna, atat pentru copii cat si pentru noi. Eu am luat un asemenea aparat de cand a facut fetita mea 4 luni si ii place mancarea la aburi pentru ca isi pastreaza toate vitaminele, iar pestele iese foarte bun si gustos."

Raspuns mamica: "Este nemaipomenita pentru copii. Pastreaza toate vitaminele si minerale din legumele gatite. Copii mei o savureaza cu placere mancarea facuta la aburi si o recomand cu placere tuturor mamicilor cu pitici. Este foarte sanatoasa si delicioasa. Sa aveti pofta buna :)!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.