Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cat costa o cezariana la o clinica privata ? Dar de stat?

Raspuns mamica: "In general, o clinica privata are preturi fixe - nu mai cer nimic pe langa, asistentele sau infirmierele. Au tarife cuprinse intre 2200 si 3000 de lei. Intr-o maternitate de stat - depinde de medic - oricum, mai putin de 250 de euro nu costa. Plus mita la moase si infirmiere."

Raspuns mamica: "Daca vrei sa nasti intr-o clinica porivata pretul ajunge si la 6000 de ron dar in acesti bani intra analizele, controlele, ecofrafele, nasterea, tratamentul, mancarea, camera singura cu televizor si frigider. Intr-o clinica de stat eu am dat pentru o cezariana 3000 roni fara banii pe analize si controale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.