Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cat timp dupa cezariana va incepe sa vindece cicatricea?

Raspuns mamica: "In general taietura se vindeca complet daca nu a avut loc nici o complicatie, in aproximativ 2 ani, nu ai voie sa faci exercitii, abdomene sau sa cari greutati. Cicatricea acum depinde la la femeie la femeie; eu am nascut acum patru ani si inca se vede jumatate de cicatrice chiar si firele."

Raspuns mamica: "Depinde de capacitatea de refacere a fiecarui corp. Daca ai cum sa nu faci efort sa nu cari sa nu ridici atunci cred ca in 2 ani. Dar cum sigur trebuie sa faci efort la baita, trebuie saridici bebele si cum se ingreuneaza de la luna la luna. Trebuie sa stai dupa el cand incepe sa mearga... atunci sigur corpului ii va lua mai mult timp."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.