Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 6 saptamani, sunt constipata si am scaun cu sange. Este normal?

Raspuns mamica: "Nu este normal sa ai scaun cu sange si mai ales pe perioada sarcinii. Din cauza constiparii, probabil ai fisuri anale si sangerezi in momentul in care ai scaun. Ar trebui sa mergi la un medic proctolog pentru consult. Tratamentul nu este unul chirurgical, iti va prepara o crema pe baza de botulina."

Raspuns mamica: "La fel cred si eu ca din cauza fisurilor anale sangerezi, cel putin asa a fost la mine, din cauza constipatiei am facut fisuri si sangeram; nu e grav insa trebuie tratate, mie mi-a dat doctorul, medicul meu ginecolog, niste supozitoare naturiste si mai foloseam supozitor cu glicerina din cand in cand."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.