Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ai trimis vreodata copilasul la "colt" pentru ca nu a fost cuminte? Sau ai alta metoda ? :)

Raspuns mamica: "Am incercat si noi metoda asta de pedepsire a copilului, dar era prea mic - cred eu. Il numeam coltul rusinii. Facea vreo prostie (voluntara), il luam si ii spuneam pe un ton hotarat "stai 2 minute la coltul rusinii pentru ca ai facut ....". Statea 2 minute la colt din momentul in care statea linistit acolo. Dupa terminarea timpului il chemam si ii mai spuneam o data ca a stat la coltul rusinii pentru ca a facut aia. Apoi trebuia sa isi ceara iertare pentru ce facuse."

Raspuns mamica: "Am incercat dar nu sta, oricat de serioasa am fost si ferma pe decizie, nici un rezultat.. A inceput sa planga ba chiar a vomitat, mentionez ca are abia 3 ani am zis ca poate este inca prea mic sa execute pedepse si am zis sa mai asteptam, dar realizeaza cand greseste chiar daca nu il pedepsesc, ii explic si ii spun ca sunt suparata si vine sa ma pupu nu pleaca pana nu il iert.Coltul rusinii mi se pare prea dur, eu prefer sa ii explic certandu- l putin.Iar cu bataia nu sunt de accord, eu am luat multa bataie de la mama mea chiar si cand cand nu eram vinovata si datorita acestor batai , nu as lovi copilul meu niciodata...Cred ca trebuie fff. multa rabdare si intelegere cu copii deoarece ei nu vor invata nimik din cearta .. Si se vor simti neiubiti si neintelesi.. Iar noi vrem ca orice copil sa se simta important, iubit si cel mai se pret pentru parintii lui..De aceea am facut si ne dorim copii sa ii iubim nu sa ii certam si sa ii pedepsim... Parerea mea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.