Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cand mergem cu copilul (3-4 ani) pe strada, trebuie sa-l tinem aproape de noi sau il lasam sa zburde ?

Raspuns mamica: "Doamne, normal ca trebuie tinut nu bine foarte bine de mana, deoarece nu stii ce ii poate trece unui copil prin cap sau ce vede si iti fuge in strada si se intampla o alta nenorocire ca multe altele de altfel in ultima vreme. Nu vezi ca s-au inmultit accidentele de masina in special in cazul copiilor. AI GRIJA!"

Raspuns mamica: "Trebuie sa ai mare grija atunci cand esti cu cel mic la plimbare mai ales in locurile care sunt intens circulate trebuie sa il ti strans de mana si cauta sa ii explici ce primejdii pot aparea daca nu sta linistit langa tine. Este foarte important sa ii faci de mic educatie in acest sens."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.