Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti pro sau contra vaccinarii antipoliomelitica ?

Raspuns mamica: "Eu sunt contra vaccinului antipoliomelita ... m-am informat in urma cu ceva timp despre el si am asit surse care spuneau ca vaccinul contine compusi cancerigeni. De asemenea, mai poate provoca: edem Quinke, soc anafilactic la unul din compusii din vaccin, convulsii asociate sau nu cu febra."

Raspuns mamica: "Sunt contra oricarui vaccin, dar cu toate astea le-am facut toate cele pana la un an care sunt prinse in schema nationala! Din cate am auzit sunt obligatorii si trebuie sa prezinti carnetul cu vaccinari la inscrierea in colectivitate! L-am facut si pe cel antipoliomelitic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.