Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Dermatita acuta la copii poate fi vindecata total?

Raspuns mamica: "Da, se poate trata si vindeca, dar doar medicul dermatolog iti poate prescrie tratamentul adecvat si iti va spune exact ce trebuie sa faci. Mergi la control si vezi cat de grav s-a extins aceasta boala si daca o poti trata total sau daca este nevoie de tratament indelungat."

Raspuns mamica: "Da se poate trata si vindeca tot ce trebuie sa faci este va vorbesti cu medicul specialist dermatolog sa ti prescrie ce anume sa faci. Tratamentul poate fi de lunga durata depinde cat de grav este si cat de greu se va vindeca. Nu dispera, se va rezolva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.