Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce stiti despre respiratie in timpul nasterii naturale ?

Raspuns mamica: "Exercitiile de respiratie sunt pentru multe mamici un mod de relaxare. Tehnicile de relaxare te vor ajuta sa rezisti mai mult in timpul travaliului, cat si la durerile contractiilor. Este necesar sa inveti tehnicile de respiratie inainte de travaliu."

Raspuns mamica: "Respiratia este foarte importanta in timpul nasterii pentru ca vei fi epuizata din cauza durerilor si oxigenul pe care il inspiri te va ajuta sa te relaxezi si sa treci mai usor peste aceasta etapa. Incearca mai inainte acsa sa faci exercitii de respiratie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.