Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cerceii jeneaza bebelusii cand sta pe o parte ?

Raspuns mamica: "Nu in nici un caz, daca ii baga cum trebuie si mai ales daca ii cumparati cerceii potriviti. Adica fara cui in spate si fara sa fie bobite, ii cumparati cercei rotunzi care se inchide in interior si astfel nu il va jena cand doarme si nici nu se vor agata."

Raspuns mamica: "Depinde de cercei, sunt cercei care poate sa le incomodeze daca sunt mari; de exemplu, cerceii pentru bebelusi / fetite trebuie sa fie cat mai simpli si micuti, cand vor creste le putem pune de care vrem, mai deosebiti :). A mea are cu clips, medicinali deocamdata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.