Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ati avea sau aveti conditii... nu v-ar placea sa fiti asistenti maternali pentru copii?

Raspuns mamica: "Mie mi-ar placea sa lucrez cu copii, dar nu sa fiu asistent maternal ... Eu am un copil al meu, am fost si eu copil la randul meu ... la mama vitrega si stiu ca daca nu am fost copilul ei, nu m-a iubit ... Normal ca fac copii vrute si nevrute ... si nu stiu cum as reactiona ... daca este al tau este altfel, simti altfel."

Raspuns mamica: "Deocamdata nu ma simt in stare, mi se pare ca e o responsabilitate prea mare cu un copil care nu este al tau, daca i se intampla ceva ? Oricum conditii nu am pentru mai multi copii, trebuie sa ai si o atractie pentru asa ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.