Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La taierea motului trebuie sa cumpar ceva pentru cumatri ? Nu stiu... E obligatoriu dau numai daca vreau eu....

Raspuns mamica: "Nu stiu daca e obligatoriu sau nu. Stiu doar ca trebuie asa din respect pentru ei si ...... Eu stiu ca doar la botez se fac cadouri obligatoriu la taierea din mot nu stiu cum e, nu am ajuns inca acolo. Oricum le voi lua ceva inca mai ma gandesc ce ... e cam greu nu prea am idei ."

Raspuns mamica: "Si noi ne pregatim sa rupem turta peste 2 luni fetitei. Cand am luat motul baiatulii acum 2 ani si cca 4 luni, tin minte ca am cumparat nasilor o mica atentie. Lui nasicu i-am luat o sticla mai scumpa de vin, nasei - chiar nu mai retin, si cate o ciocolata la nasici mici. Daca vrei faci cadou, daca nu, nu, dar eu ma simt prost sa nu le ofer o mica agentie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.