Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este normal sa am spasme dureroase la 5-6 saptamani?

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se manifesta diferit de la una la alta, dar nu este normal sa ia spasme dureroase in timpul sarcinii, orice durere pe care o ai o simte si bebele, eu luam niste pastilute no-spa pentru durere, si le purtam la mine tot timpul."

Raspuns mamica: "Spasmele sunt simptome des intalnite la femeile insarcinate asta nu inseamna ca sunt simptome ale sarcinii, eu inafara de greturi, voma care stiam ca sunt normale la orice durere care o aveam am mers la medic pentru stii cim se spune - ca e mai bine sa previi decat sa tratezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.