Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce reactii adverse au avut copii vostri dupa vaccinuri?

Raspuns mamica: "O singura data, dupa vaccinul de la 6 luni, a facut febra si a iesit moale afara. Dar a fost aici si vina mea pentru ca mi-a spus ca sa-i dau Nurofen cand ajung acasa pentru orice eventualitate si eu cu gandul la lapte, la haine ca era traspirat si asa mai departe am omis... si dupa cateva ore a inceput sa faca febra si chiar daca i-am dat Nurofen mai tarziu febra a mai durat o zi. In rest nu am avut nicio problema."

Raspuns mamica: "Fetita mea dupa vaccinul de la 6 luni parca a lovit-o ceva in moalele capului... in fiecare luna diaree febra si varsaturi. Nu pot sa spun ca e sigur de la vaccin dar pana atunci nu a avut nimic asa ca am banuit ca asta ar fi cauza. Cel mai bine ar fi sa refuzam vaccinarea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.