Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ati reusit sa il invavati pe cel mic sa se spele pe dinti ?

Raspuns mamica: "Cumparati periute speciale pentru copii cu fel de fel de figurine din desene animate cu capacele si pasta de dinti, la fel si trebuie sa il lasati pe el sa se spele singur pentru a invata si pentru ca lor li se pare distractiv. Eu asa am invatat-o sa se spele, mai intai am lasat-o pe ea si apoi o spalam eu intai bine si apoi o mai lasam si pe ea putin singura. Asa fac si acum la 3 ani intai eu si apoi ea."

Raspuns mamica: "Pai eu i-am aratat cat de mult ma distrez eu cand ma spal pe dinti, i-am aratat ce frumoasa e periuta lui de dinti si ce frumos miroase pasta de dinti. S-a invatat usor sa se spele singurel si e o placere. Si bineinteles ca i-am explicat ca va avea dinti frumosi, sanatosi si albi. Copiii, cel putin al meu, sunt foarte receptivi la explicatii clare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.