Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Sunteti pro sau contra cursuri copii de inot, dans, limba straina?

Raspuns mamica: "Total PRO! De ce? Dezvoltare psihologica, sociala si fizica armonioase! Noi ne dorim din vara sa il inscriem pe baiat (face 3 ani pe 13 ianuarie) la inot si de ce nu chiar si pe fetita (are 5 luni). Acum sa vedem bugetul daca ne ajuta... si daca gasim in oras la noi (Buzau) un astfel de bazin destinat copiilor. Despre dans.., da, dar doar pentru fetita... la baiat as prefera o chitara... Cat despre limba straina, merge! Desi prefer sa stie mai intai sa vorbeasca romana corect, apoi engleza germana s.a."

Raspuns mamica: "Bineinteles ca orice parinte si-ar dori sa faca un sport copilul, cu cat incep mai devreme cu atat mai bine. Inotul este un sport care ajuta si fizic si psihic, daca ar face si inot si limba straina atunci ar fi ideal.E u sunt pro pentru orice sport atat timp cat copilului ii place."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.