Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Putem sa ne vopsim parul cu nuantator fara amoniac, pe perioada sarcinii ?

Raspuns mamica: "Eu pe toata perioada sarcinii nu m-am vopsit deoarece mi-a fost frica sa nu se absoarba in piele si sa intre prin placenta la bebe, dar stiu mamici care s-au vopsit. Sa stii ca, chiar daca scrie ca nu are amoniac, sa stii ca ea contine perhidrol sau alte substante."

Raspuns mamica: "Eu m-am vopsit in perioada sarcinii, dar cam dupa 4 luni, asa. Pentru ca se spune ca periculos ar fii primele luni, pana se formeaza copilasul si e mai sensibil la tot ce vine din exterior. Si nu am avut nici un fel de probleme, asa ca stai linistita, fa-te frumoasa de sarbatori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.