Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce fetita mea sforaie uneori prin somn ? Ar trebui sa ma ingrijorez ?

Raspuns mamica: "Nu cred... de obicei cand dorm cu fata in sus se intampla sa respire mai greu si sa sforaie... sau cand au un pic nasucul infundat. Mi sa intamplat si mie de cateva ori. Intoarce-l pe o parte cand face nani si desfunda-i bine nasucul. Daca totusi suspectezi alte cauze vorbeste cu pediatrul."

Raspuns mamica: "Probabil are nasucul usor infundat. Nu e cazul sa te ingrijorezi, daca respira bine. Ai mei cand sforaiau putin se speriau si se trezeau. Nici acum nu dorm daca au nasucul infundat. Sau poate e doar foarte obosita, se poate sa sforaie si din aceasta cauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.