Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu doarme cu mami si tati. Nu vrea sa doara singur. Ce ma sfatuiti?

Raspuns mamica: "Adormiti initial cu el, apoi sa ramana doar unul din voi (ori tati, ori mami, dar mereu acelasi), asta cateva seri. Apoi sa zicem ca dormi tu cu el, cand adoarme, pleci din camera si il lasi pe el sa doarma. Daca se trezeste pe timpul nopii si plange te duci tot tu la el si stai cu el pana adoarme, apoi pleci. Noi asa facem momentan. E obositor dar trebuie sa-l obisnuim sa doarma singur. Sa-i lasi si o lumina de veghe."

Raspuns mamica: "Trebuie sa stai langa el sa adoarma. Citeste-i spune-i povesti. Faceti asta doar unul dintre voi, si nu amandoi. O data ce adoarme, gata lasati-l singur. Incet, incet se va obisnui si va fi chiar mandru de patul lui si de faptul ca doarme singur. Succes!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.