Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce sunt unele teste de sarcina pozitive si altele negative?

Raspuns mamica: "Adica ai facut 2 teste de sarcina in acelasi timp si ti-a iesit unul negativ si unul pozitiv? Eu as merge pe varianta ca cel bun e cel pozitiv, dar mai poate iesi test pozitiv si din cauza unor dereglari hormonale sau e posibil sa-ti fi iesit negativ din cauza ca acel hormon secretat sa fie scazut."

Raspuns mamica: "Rezultatul testelor poate depinde si de modul in care l-ai facut si daca ai respectat intocmai instructiunile de folosire. Daca ai facut doua teste intr-o perioada scurta de timp si primul a iesit negativ, iar al doilea pozitiv, se poate ca embrionul sa nu fi fost inca prins."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.