Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Se foloseste faina de orez in lapte praf. De la ce luna ?

Raspuns mamica: "Da, se poate folosi faina de orez in laptele praf, nu stiu exact daca poti de mic, dar pe la 7-8 luni stiu ca poti, deoarece prietena mea la 8 luni ii punea faina de orez in lapte pentru a-l face mai consistent si pentru a-l satura si asa nu se mai trezea des noaptea."

Raspuns mamica: "Si eu am auzit ca se poate folosi faina de orez in laptele praf; mama mea mi-a spus ca asa facea cand eram noi mici, pentu a ne mai ingrasa. Eu nu am folosit si nici nu stiu de la ce varsta se poate folosi. Eu iti recomand sa cumperi cereale praf pentru bebelus !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.