Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce sa mancam la nervi ca sa ne relaxam dar sa nu ne ingrasam?

Raspuns mamica: "Decat sa mancam mai bine am opta pentru o descarcare. La nervi e bine sa vorbesti cu cineva sa te descarci te simti bine si nu mai ai capul plin de incidente care te sufoca. Dar daca tot vrei sa mananci la nervi incearca salate astea nu ingrasa iti mentine sanatatea."

Raspuns mamica: "Cred ca unghiile :). Ce poti sa mananci... de regula acei care isi varsa nervii mancand se ingrasa fara sa vrea indiferent ce mananca... mancarea nu e o solutie impotriva nervilor. Calmul si stapanirea de sine ar fi indicat... daca nu ai autocontrol degeaba cauti mancaruri care sa nu ingrase... ingrasatul se instaleaza de cele mai multe ori pe fond nervos, iar daca il mai si alimentezi e dezastru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.