Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Stam intr-un oras detul de poluat. Este posbil ca aceasta sa-mi afecteze nasterea / sa provoace o nastere prematura?

Raspuns mamica: "Nu cred ca poate declansa nasterea inainte de termen, dar e posibil sa nu-i priasca bebelusului. Trebuie sa fii foarte atenta dupa ce nasti, sa incerci sa eviti, pe cat posibil, iesirea la aer, mai ales dimineata si seara, cand efectele poluarii sunt mai intense. Incearca macar in primele luni de viata."

Raspuns mamica: "Nu cred ca poate face asta, dar trebuie sa fii mai atenta totusi. Acum fiind poluat aerul nu stiu ce masuri de precautie sa-ti iei (doar nu o sa porti masca pe fata tot timpul), copilului sigur nu o sa-i faca tocmai bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.