Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La copilul meu de 3 ani, dimineata cand il schimb, are putica in erectie, este normal ?

Raspuns mamica: "Eu zic ca este normal. Am auzit la mai multe persoane ca ei cand au putulica intarita inseamna ca trebuie sa urineze. Asta patesc si eu de multe ori cu baietelul meu de 18 luni, dar cred ca se datoreaza si atingerii cu servetelul umed. Ma gandesc ca poate il simte mai rece sau nu stiu ..."

Raspuns mamica: "Da, este normal, asta inseamna ca este un copil sanatos, unii copii se si masturbeaza daca pot spune asa, nici asta nu e ceva anormal, pana mai cresc si vor intelege ca nu e frumos sa puna mana acolo asta e, nu trebuie certat in nici un caz, doar explicat ca nu e voie sa faca asta in public."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.