Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Problemele de zi cu zi influenteaza ciclului menstrual ?

Raspuns mamica: "Influenteaza daca persoana este mai sensibila, daca pune tot la suflet, dar in rest eu consider ca mai importanta este alimentatia echilibrata, hidratarea corespunzatoare. Stresul ne afectaza pe toti, dar conteaza enorm sa gandim pozitiv, sa luam din toate si partea buna."

Raspuns mamica: "Binenteles ca influenteaza intrucat tot stresul acumulat peste zi se rasfrange asupra noastra si nu ne dam seama imediat ci atunci cand poate ne influenteaza foarte mult si deja organismul cedeza. Bineiteles ca se poate rasfrange si asupra ciclului menstrual."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.