Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care este cel mai bun mod de a controla crizele copilului meu, in special cand sunt in supermarket?

Raspuns mamica: "O problema des intalnita si greu de rezolvat. Cea mai buna metoda, parerea mea, e sa nu ii cumparati nimic in cazul in care va face crize. Ii spuneti de acasa, iar in cazul in care nu va asculta, procedati asa - se va invata minte si data viitoare nu veti mai avea probleme."

Raspuns mamica: "Am intalnit si eu un astfel de copil intr-un supermarket care afacut o criza ca nu a vrut mama sa ii cumpere o jucarie si a inceput sa se tavale pe jos la propriu. Stii ce a facut mama lui? L-a lasat acolo pe jos tipand si a plecat cu bunica sa isi continue cumparaturile si cand a vazut ca este singur s-a potolit imediat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.