Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De ce ma ignora fata mea de 16 ani atunci cand o cert?

Raspuns mamica: "Pentru ca e la varsta pubertatii / spre adolescenta si considera ca deja le stie pe toate, iar sfaturile dumneavoastra nu ii sunt de folos. Crede ca o certati din motive care nu sunt neaparat importante si nu va asculta deloc. Ar trebui sa o lasati o perioada sa se descurce pe cont propriu pentru a vedea ca viata nu e numai lapte si miere."

Raspuns mamica: "Probabil pentru ca nu aveti o relatie prea buna, nu sunteti prea apropiate, incearca sa te apropii de ea, da-i de inteles ca-ti pasa, intreab-o ce nu ii convine si mergeti amandoua la un film sau teatru etc. spune-i ca gaseste in tine un ajutor oricand si indiferent de problema o sa-i fii alaturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.