Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Va simtiti vreodata confuza? Nu stiu de ca m-am simtit asa toata saptamana :(

Raspuns mamica: "Da, de multe ori ma simt confuza. Cand ai o familie, cand ai un job si copii este normal sa te mai simti si confuza pentru ca la un moment dat oboseala, stresul, neajunsurile etc. te fac sa te gandesti la fel si fel de lucruri, sa iei decizii gresite sau sa nu stii ce decizii sa iei."

Raspuns mamica: "Buna. De cand sunt mamica, am impresia ca merg pe intuneric si nu stiu niciodata ce fac cu adevarat. Spun mereu ca am doar doua feluri de sentimente. Cand reusesc sa imi ajut copiii sa treaca peste problemele lor, sunt cea mai puternica fiinta din Univers. Cand plang si nu pot sa ii ajut, ma simt ultimul om. Asa petrec fiecare zi din viata, intre agonie si extaz. Mi-a placut ce a spus Loredana la un moment dat: " a fi mama nu este ceva ce inveti si poti spune ca stii tu. Este o meserie care se descopera in fiecare zi." Asa ca, de cate ori te vei simti confuza, gandeste-te ca trebuie sa ai incredere ca faci lucrul cel mai bun pentru copilul tau. Instinctul matern are grija de asta. Si cand te cuprind stresul, oboseala, neajunsurile, gandeste-te ca mine ca ai copilul sanatos si asta e tot ce conteaza. Totul se rezolva, doar sa ai rabdare sa treaca momentul ala de panica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.