Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce ne simtim balonate atunci cand suntem insarcinate?

Raspuns mamica: "Cand suntem insarcinate, suntem mai sensibile, avem diverse senzatii, suntem umflate, suntem balonate, facem pipi pe noi, deabia ne miscam, vomitam.... dar se merita efortul, suntem rasplatite cu un puiutul parte din noi, care ne ofera dragoste inzecit."

Raspuns mamica: "Cand se instaleaza sarcina, corpul sufera mai multe modificari fizice si hormonale. Incepe sa se formeze copilul si corpul retine mai multa apa ca de obicei asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Sanii se vor mari, burtica la fel si vei devenii mai sensibila."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.