Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa intarc copilul de 1 an si 5 luni?

Raspuns mamica: "Trebuie sa incerci sa fi hotarata daca vrei su nu sa o intarci, deoarece daca o intarci nu te mai intorci inapoi. Tot ce trebuie sa faci este sa nu mai ii dai lapte la san, sa ii spui ca nu mai este lapte, chiar daca plange asta este, las-o sa planga. A mea a plans 2 saptamani iar in ultimele zile a plans de la 10 pana dimineata la 5 cand a adormit si cand s-a trezit a inceput sa vomite si am ajuns la doctor cu perfuzii dar asta este am scapat pana la urma."

Raspuns mamica: "Daca trebuie sa intarci sfatul meu ar fi sa nu te vada o perioadaș este foarte greu pentru copil si ca mama nu stiu daca poti rezista sa-l vezi cum plange. Pentru inceput incearca sa-i dai mai rar pana ajungi sa-i dai o data pe zi, la culcare de exemplu. Si inlocuieste cu lapte formula care ii place, daca poti direct din canuta ar fi ideal daca nu din biberon."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.