Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Primesc si copii card-uri de sanatate? Eu l-am primit deja ...

Raspuns mamica: "Copii nu cred ca primesc card-uri de sanatate. Doar persoanele peste 18 ani primesc carduri de sanatate. Copii sunt asigurati oricum. Si eu am primit card-ul de sanatate , dar iti spun sincer ca nu stiu unde sa merg si cesa fac cu el. Ma gandeam sa o intreb pe doctorita de familie..."

Raspuns mamica: "Cardurile nu vin si pt copii, deocamdata. Culmea e ca au trimis aceste carduri inainte ca medicii sa isi procure aparatele necesare. In concluzie, asteptati linistiti pana se anunta ca au toti medicii aceste cititoare de card si apoi va prezentati cu ele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.