Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce fel de apa dati copiilor vostrii sa bea? Fiarta?

Raspuns mamica: "Eu folosesc de la sase luni apa plata. Si acum la 4 ani tot apa plata ii dau. Dar poti sa ii dai si de la chiuveta dar sa o fierbi. Stiu ca mie pediatrul fetei mele mi-a spus ca cea mai buna apa este cea de la robinet, dar s-o fierb, dar eu nu stau la bloc si folosesc apa plata."

Raspuns mamica: "Apa plata imbuteliata este cea mai potrivita, care pentru linistea ta de mamica o poti fierbe si o lasi sa se raceasca inainte de a-i da copilasului tau sa bea. Cea de la fantana nu prea este indicata, doar dupa ce duci o mostra la laborator. De acolo iti vor spune daca e bine sa-i dai apa de la fantana. Eu una si acum tot apa plata ii dau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.