Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Acneea miliara poate sa apara oricunde pe corp sau doar pe fata?

Raspuns mamica: "Milia sau acneea miliara este rara intalnita dupa nastere, in cel mai normal mod se dezvolta in primele saptamani si se dezvolta foarte rapid si stiu ca este asociata cu efectele incalzirii la incubator, cu imbracamintea sau febra. Apare ca niste umflaturi la suprafata pielii pe fata si pe scalp. Nu necesita un tratament anume."

Raspuns mamica: "In mod normal apare doar pe fata si pe pielea capului. Exista si cazuri izolate cand se intinde pe corp. Trebuie sa ai grija la igiena si cureti cu apa calduta suprafata acoperita de milie. In rest, trece de la sine, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.