Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Credeti ca este bine sa se impuna un regim de concurenta in clasa?

Raspuns mamica: "Da, cred ca este foarte bine, deoarece ii stimuleaza sa invete mai mult pentru a nu ramane in urma altor colegi. Asa se vor ambitiona si vor pune mana pe carte. Si la baiatul meu in clasa e concurenta si se vad rezultatele. Care mai de care se straduieste mai mult. Si e o clasa de elevi buni."

Raspuns mamica: "Da. Pe vremea noastra era o concurenta continua si asta chiar ne tinea in priza si ne facea sa vrem sa fim mai buni. Daca copilul nu are concurenta, se multumeste cu ce stie si nu va tinde la mai mult si usor usor nu va mai da tot ce poate si va ajunge delasator."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.