Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 5 luni vomita intruna. Ce sa ii dau?

Raspuns mamica: "Aceeasi problema am avut-o si eu pana la 5 luni imi vomita foarte rau cu jet dupa fiecare masa si nu numai, dar apoin a trecut de la sine fara nici un fel de medicatie. Dar ar trebui totusi sa mergeti impreuna cu bebelusul la medicul pediatru care are grija de bebelusul dumneavoastra sa va spuna ce trebuie facut."

Raspuns mamica: "Nu este normal sa vomite intr-una. Poate este ceva ce nu-i prieste, poate a facut alergie la lapte sau la unul din alte alimente daca ati inceput diversificarea. Mergeti la un medic pediatru daca copilul nu ia in greutate si aceste simptome persista...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.