Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat e de normal sa intre mamele in depresie dupa ce nasc?

Raspuns mamica: "Depresia nu poate fi asociata cu o stare de normalitate ! Nasterea ar trebui sa fie printre cele mai fericite evenimente din viata unei mame, dar uite ca schimbarile aparute, noptile nedormite si implicit oboseala duc din pacate uneori la depresie post partum !"

Raspuns mamica: "Nu este neaparat nornal, dar uneori este dificil de evitat o depresie post natala. Laptele matern contine printre altele un hormon cu rol de relaxare atat al copilului alalptat cat si al mamei care alapteaza, deci este o picatura in paharul antidepresie. O mama care intra in depresie nu are de ce sa se simta vinovata, dar trebuie sa vorbeasca cu cei dragi sau cu un specialist (psiholog in acest caz) pentru a-si reveni cat mai repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.