Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand un copil tresare in somn are probleme ?

Raspuns mamica: "Probabil s-a speriat de ceva si de aceea tresare in somn. Dar este posibil sa viseze si sa tresara la ceea ce viseaza, iar tu nu trebuie sa il trezesti, ci doar sa il mangai sau sa ii canti sa nu il scoli din somn, ca se poate speria foarte rau si sa nu aiba probleme apoi."

Raspuns mamica: "Copilul poate tresarii in somn din mai multe cauze. Isi poate aminti de ceva care l-a speriat in timpul zilei, poate avea un vis urat sau frumos sau poate avea anumite temeri. Nu trebuie sa te ingrijorezi, nu este cazul sa mergi la medic, sunt stari normale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.