Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot s-o invat pe fiica mea sa foloseasca olita?

Raspuns mamica: "Depinde de varsta fetitei tale, poate nu e pregatita; incepe prin a lasa-o fara pampers pe timpul zilei si din cand in cand pune-o pe olita; daca e mai marisoara poti incerca cu recompense, o bombonica mica si mai apoi nu ii mai dai, felicit-o de fiecare data cand se pune de olita nu neaparat daca face ceva, dar trebuie sa fie ea pregatita."

Raspuns mamica: "Greu, dar nu imposibil. Dezvatul de pampers este o provocare pentru ea, dar si pentru noi. De multe ori limita nervilor nostri este depasita, dar acest lucru nu ar trebui sa il vada si ea. Cu cat o fortezi mai tare, cu atat mai mult va refuza sa foloseasca olita. Cumparati olita aleasa de ea - asta e primul pas. E fetita, puneti petale de flori in olita si spuneti-i ca trebuie sa le ude, sa creasca si ele mari ca si ea. Aplaudati-o si laudati-o pentru fiecare asezare pe olita, indiferent daca a facut sau nu ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.