Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum ati caracteriza relatia pe care o aveti cu copiii?

Raspuns mamica: "Eu am o singura fetita care este sufletul si dragostea mea ... ne dragalasim incontinuu, ne spunem cat ne iubim, ne jucam, ne plimbam impreuna, facem prajiturele si curatenie impreuna ... mie mi-a schimbat viata total fetita mea, simt ca am pentru cine sa traiesc pe lume."

Raspuns mamica: "Eu vreau sa cred ca am o relatie speciala cu copiii mei. Intotdeauna incerc sa le fiu prietena, sa-i ascult, sa ma joc cu ei. Mai ales cu cel mare care are 12 ani,usor, usor trece la alt nivel, acela de preadolescent. Acum are nevoie de parinti si de sfaturile lor. Trebuie sa stie ca are pe cine se baza la nevoie. Copilul nu trebuie sa te perceapa ca pe un parinte dur, ca pe un tiran. Sunt multi parinti care din dorinta de a le impune respect, aluneca foarte usor pe panta asta a severitatii facandu-si copii sa se indeparteze de ei de teama a ceea ce le vor face. Nu sunt de acord cu asta. Copii mei sunt cerebrali si intotdeauna ne-am inteles cu vorba buna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.