Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Aveti copii la gradinita care poarta pempars? Ii primeste, daca inca mai fac pe ei?

Raspuns mamica: "Cunosc o gradinita unde frecventeaza si doi copii de 2 ani. Normal ca pe timpul cat stau la gradi, mamicile le pun pampers, deoarece inca nu i-au invatat sa se ceara la toaleta. Dar cred ca problema se va rezolva in timpul verii. Depinde de educatoare daca isi asuma responsabilitatea pentru ei. Nu este obligata sa faca pe dadaca, dar majoritatea o fac cu placere, deoarece stiu ca mamicile ce isi aduc la gradi copiii atat de mici nu au alta alternativa."

Raspuns mamica: "Nu vad ce ar fi in neregula cu asta, atata timp cat educatoare le permite. Nu cred ca vor avea ceilalti copii ceva de suferit. Si-apoi ganditi-va cum se va dezvolta un copil care este inclus in mediul social si educativ de la 2 anisori. Eu sunt de acord."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.