Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand ies dintisorii este obligatoriu sa faca febra?

Raspuns mamica: "Nu este obligatoriu sa faca febra atunci cand ies dintisorii ... La unii copilasi pur si simplu le ies dintisorii, se trezesc cu margelute in gurita fara febra, fara diaree, fara stari de indispozitie. Cred ca sunt cele mai norocoase mamici si cei mai norocosi bebelusi din lume."

Raspuns mamica: "Nu e obligatoriu, dar poate face febra si/sau diaree! Asta e in functie de copil, de cat de bine tolereaza durerea! Copilul meu a facut putina febra la fiecare dinte, iar cand au iesit doi odata a facut si febra si diaree vreo saptamana... am ajuns cu el la medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.