Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce fel de relatie aveti cu copii dvs.? Parinte sever sau prieten apropiat?

Raspuns mamica: "Pai... noi suntem prieteni. Am incercat si ca "parinte sever", dar n-a mers. La inceput radeau de mine, apoi omiteau sa-mi spuna nazdravaniile lor. Asa ca am decis sa fim prieteni. Acum stiu tot ce se intampla, pot sa le dau sfaturi, pe care, spre marea mea mirare, chiar le iau in considerare."

Raspuns mamica: "Nu parinte sever, dar un parinte ferm si corect cand ia o decizie in ce-l priveste pe copil. Eu cu copii am o relatie relaxata, imi pot spune orice, daca nu imi convine o decizie a lor le spun punctul meu de vedere in asa maniera incat sa nu ia raspunsul meau ca pe o cearta. Mama mea asa a procedat cu mine si niciodata nu m-am simtit stresata la gandul "vai , ce-o sa zica mama cand o afla !"."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.