Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Jocurile interactive sunt un mod de a ne cunoaste copii ?

Raspuns mamica: "Clar ca da. Asa vei vedea cat este de atent, cat poate tine minte si mai ales o sa ii stimulezi inteligenta. Sunt foarte benefice mai ales pentru a da contur personalitatii lui si pentru a-i stimula simturile, reflexele si sa ii creezi un mediu sanatos din punct de vedere mental."

Raspuns mamica: "Sunt chiar foarte bune, in afara de faptul ca ii stimulezi rabdarea, atentia, inteligenta, creativitatea, indemanarea etc. conteaza sa te implici si tu, ca parinte, in jocul copilului; sunt mai bune decat jocurile pe calculator si invata sa interactioneze si cu alti copii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.