Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copiii mei s-au saturat de jucarii, ce altceva sa le cumpar?

Raspuns mamica: "Carti de desenat si de citit, o trambulina din aceea rotunda pentru sarit - daca ai destul spatiu sau curte pentru la vara, un tobogan din plastic, jocuri diverse - monopoly, nu te supara frate, sus jos; roata olarului, plastilina, puzzell, o piscina gonflabila cu multe mingiute."

Raspuns mamica: "Poate nu vor nimic cumparat. Celor mici eu le aduc lut, il pun intr-un lighean mare, sa nu fac mizerie. Intind pe jos o musama si...spor la treaba. Nu spun ca intru si eu in jocul lor. Sau, cumpara-le plastilina, puzzle, jocuri de creatie. Nu cred ca exista vreun copil caruia sa nu-i placa sa modeleze sau sa lipeasca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.