Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Saptamana viitoare am examenul pentru permisul auto. Este permis sa fac o oprire de urgenta daca examinatorul imi se cere sa o fac?

Raspuns mamica: "Daca e un ordin, da, este permis sa faci acea oprire, dar mare atentie la semnele de circulatie. Te poate pune sa faci acea oprire unde oprirea este interzisa. Daca e un ordin, o faci, daca iti spune sa opresti - si ai oprit - cu siguranta nu vei trece peste acel examen."

Raspuns mamica: "Daca examinatorul iti cere si este un ordin dat de el, da, este permis sa faci o oprire de urgenta, dar vezi ca poate fi si o capcana si atunci cu siguranta nu vei mai lua permisul auto. Fi foarte atenta ce iti cere examinatorul si cum iti spune. Mult succes."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.