Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Sunt anumite procedee de a castiga increderea copilului fata de bona ?

Raspuns mamica: "In primul rand cand ne alegem o bona ar trebui sa cunoastem mai multe lucruri despre ea,si cel mai bine ar fi sa o alegi dintr cunostinte ,rude,vecini,si mai ales sa o chemi cu ceva timp inainte pentru a avea timp sa se imprieteneasca cu copilul.Si ai sa vezi ca va avea incredere in ea."

Raspuns mamica: "Cred ca pentru ai castiga increderea trebuie sa stie sa vorbeasca si sa se comporte cu copilul, in general increderea copilului o castigi daca ai un suflet bun si te comporti frumos cu el. Pentru a ajuta mai mult poti si tu sa-i vorbesti frumos despre bona si sa-i zici sa o asculte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.