Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce fac colici copii ?

Raspuns mamica: "Colicii nu reprezinta o afectiune grava, dar trebuie cerut sfatul medicului. Laptele matern poate fi cauza colicilor din cauza alimentelor consumate de mama in timpul alaptarii. Colicile apar datorita temperamentului si a sistemului nervos inca imatur. Asta stiu de la pediatrul fetei mele."

Raspuns mamica: "In general copiii fac colici din cauza ca sug prea repede, lacom sa zic, si atunci in timp ce sug trag si aer, din aceasta cauza apar colicii, de asta trebuie sa-i scoti aerul afara dupa ce termini de alaptat, tii copilul spre pe umar si-l bati usor pe spate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.